Ett besök på Pig’N’Hen

Under våren öppnade cocktailbaren och kebabrestaurangen Pig’N’Hen upp sina dörrar för första gången. Stället i sig figurerar även bakficka till en av Norrköpings finare gourmetkrogar GIN, som också drivs av Östgöta Kök i Norrköping.

Här om veckan lyckades jag smita ifrån jobbet för att hinna med en lyxlunch med min käresta på Pig’N’Hen. Trots att menyn är begränsad under lunchen kan man, som namnet antyder, välja mellan fläsk eller kyckling i sin kebab om man inte önskar köra vegetariskt. Mitt val föll denna gång på Son of Zeus som serverades i färskt bröd och bestod av nyskuren gyros, tomat, sallad, silverlök, pommes och tzatziki. Bortsett från att det fina köttet kunde vara mer kryddat tyckte jag att rätten hade en riktigt kvalitativ och färsksmakande helhet med schysst bröd samt god kryddning av den väl friterade pommes fritesen.

Jag ser definitivt fram emot att återvända inte minst för chansen att prova resten av menyn och för att se om ryktet av deras cocktails lever upp till förväntan.

Leave a Reply