#5 – Diné Burgers 

OBS – Restaurangen har stängt ner sin verksamhet i Norrköping.

Diné Burgers har sedan tidigare en systerrestaurang i både Örebro och  Kungsbacka. I Norrköping slog de upp dörrarna under sommaren 2017 som ett lite kaxigt inslag i vad som synes vara en redan välfylld hamburgerscen i staden.

Att restaurangen har öppet även för lunch är definitivt ett välkommet alternativ  tillsammans med deras prisvärda meny som innehåller en bra variation av hamburgare, där även en vegansk variant går att få. Genom att servera sina mixed fries (en kombination av sötpotatis och vanliga pommes) som standard sticker de ut lite ur det ordinära sortimentet på ett positivt vis.

På Diné Burgers maler de sitt egna kött av olika styckdetaljer och serverar hamburgaren i ett klassiskt briochebröd. Slutresultatet är en bra hamburgare som för sitt pris och varierande utbud gör det väl värt ett besök.

Utöver hamburgare erbjuds även milkshakes, dippsåser och flera alternativ av sides om ovannämnda standardkombination inte skulle falla en i smaken.

Det är inlägget är en del av topplistan över Norrköpings bästa hamburgare. 

Hemsida: Diné Burgers

Pris: 95 – 110 kr

Lunchöppet: Ja

Möjlighet att boka bord: Endast för sällskap större än 6 personer

Leave a Reply