”Månadens mest gillade” är en blogggserie där jag fokuserar på de reposts som varit mest populära. Tanken är att höra mer av den hamburgerintresserade bakom fotot samt djupdyka lite extra i sammansättningen av hamburgaren på själva bilden.
Först ut är Micke Gustafsson bakom Instagramkontot @matochvinbymicke som under 2021 vann guldmedalj i SM i hamburgare. Jag passade på att ställa fyra snabba frågor kring bilden som bestod av en riktigt trevlig hamburgare med en lite annorlunda topping.
Vilka produkter består hamburgaren på bilden av?
Potatobuns, isad silverlök, 2x90gr puckar av Dilens burgarfärs med dubbel burgarcheddar från Väddögårdsmejeri, stekt nduja, dillpickles och en dressing med citronzest, sherryvinäger och worcestersås
Varifrån fick du idén till burgaren?
Från en pizzeria som hade nduja på en pizza
Vilket är ditt bästa tips för att fota burgare?
Bra ljus, och fota den från sidan så man ser alla lager
Vad använde du för kamera att fota bilden med?
Olympus om d em1 mark ii med ett 25 mm f1,4 objektiv
Stort tack till @matochvinbymicke för att du hade möjlighet att ställa upp för en frågestund.